teisipäev, 25. mai 2010

Mida teevad õpetajad suvel?


Õpetaja Kaire Mäe plaanib oma suve veeta metsas vaikides, puberteetidest halastavalt kaugel. Teda ootab ees ka Järvedemaa külastamine geoloogide seltsis, aja ülejäämisel käib ära ka Gruusias, kuid terve suve jooksul ta reisida ei soovi - on selleks liialt paikse iseloomuga.

Õpetaja Viljar Laasi lubas füüsikaalaste raamatute lugemise ja muru rohimise vahepeal Odessasse hääletada.

Õpetaja Liis Olt läheb paariks nädalaks Põhja-Itaaliasse sõbrannale külla, tema selle suve suurim soov on korra ujumas ära käia.

Õpetaja Madean Altsoo kavatseb Vändra metsas karude seltsis puhata, suve lõpul ka hoidiseid valmistada.

Õpetaja Meeri Sild on sunnitud suve jooksul uue inglise keele õpiku valmis kirjutama, aja ülejäämisel ka veidi puhata.

Õpetaja Annika Linnas kavatseb Oslos ja Põhja-Norras ära käia, ta loodab, et reis potentsiaalse tuhapilve tõttu ära ei jää.

Õpetaja Lemme-Liis Elp töötab kuni jaanipäevani, seejärel sõidab Kreekasse Rhodosele puhkama, juuli lõpus läheb Saaremaa ooperipäevadele; veel plaanib kindlasti ära käia Helsingis ja Riias, puhata Pärnu rannas mere ääres, majas paar tuba ära remontida ja Nõmme maja aed korda teha. Loomulikult ootavad teda ees ka spontaansed Eesti reisid, Tartus mehe sugulaste külastamine, juba suve alguskuudel lootusrikkalt metsas seenel käimine. Augustis on Lemme-Liisil sünnipäev, siis kavatseb ta lillegi liigutamata oma sünnipäevapidu nautida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar