teisipäev, 4. mai 2010

MASKIBALL 2010

29. aprillil toimus meie kooli aulas kaua oodatud Kevadball. Selle aasta teemaks oli maskiball. Kohale olid oodatud kõik õpilased 9-12 klassist ning muidugi ka õpetajad ja muidugi meie armsad vilistlased. Korraldajateks olid 11 klasside tüdrukud( Kadi-Liis, Liisa, Kelli,Anna-Liisa, Maria, Annika ja Kadri), samuti oli palju abi Ristost, Martinist ja 8 klassi tüdrukutest. Ettevalmistusi ei alustatud väga varakult, seega kogu aeg suhteliselt kiire. Põhiliselt üritati asju saada sponsoritelt- saadi mandleid, küpsiseid,energiajooki, saibi jne ja kooli poolt veel puuvilju ja pooli. Kirjutame siis ka sellest mis üritusel toimus: Sisse astudes tervitasid balli peremees ja perenaine ning teel saali saadi tervitusjook. Seejärel :
1) esines Margit kahe lauluga
2) toimus õhupallimäng, kus paarid pidid õhupalli enda vahele panema ja selle puruks pressima. Võitjateks olid Risto ja Laura kes said auinnaks 1 aega tasuta bowlingut Al Mare saalis.
3) esines Tallinna Inglise Kolledzi poiste bänd Impropille kes esitas meile kõigile tuntud laule( nt Pille-riin)
4) toimus toolimäng ehk iga inimene kes tahtis osaleda pidi võtma tooli ja selle viima saali keskele, muusika hakkas mängima ja sellel ajal inimesed ümber toolid ning samal ajal võeti natukene toole vähemaks. Kui muusika peatati tuli kiirelt endale koht leida ning kes tooli ei leidnud olid mängust väljas. Võitjaks oli ballil esineja Margit, kes sai auhinnaks kinokinkekaardi.
5) esines ansambel , kus laulis ka meie kooli 11 klassi tütarlaps Liisa Peterson.
6) loositi välja üllatus milleks oli šhampus. Auhinna võitis 11 klassi noormees Marek Aare.
7) esines taaskord Impropille, kes esitas teiste laulude seas ka kõigile tuntud Tõnis Mäe laulu " Koit"
8) kuulutati välja balli kuningas ja kunginanna- kelleks olid Maria Sillandi koos noormehega. Auhinnaks said nad tund aega tasuta bowlingut.
9) esinesid 10 b klassi tüdrukud tantsuga
10) siis saabus balliüllatus, milleks oli hiigelsuur maasikatega kujatud tort.
11) esines ansambel, kes esitas Mika loo "Happy ending"
12) Kogu ürituse küttis eriti käima disko mis algas 21:40. Disko leivanumbriks oli see kui pandi peale Roxette lugu "How do you do", selle loo ajal esitasid oma soolot kõigile tuntud füüsika õpetaja Viljar Laasi ja huvijuht Marje Nurk.
13) ball lõppes lausega "IGA ROJU, OMA KOJU"
Hiljem said korraldajad suurel hulgal koristada ja ööseni koolis nõusi pesta.
AITÄH KÕIGILE KES KAASA AITASID JA KOHALE TULID !
( peatselt postitus tagasisidest külaliste poolt).
Et üritusest parem ettekujutus oleks siis lisaks ka mõned pildid:

Balli korraldustiim ilma, Marjeta kahjuks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar