neljapäev, 15. aprill 2010

Meedia konverents

Täna, 15. aprill, käisime meedia konverentsil Põltsamaal. Kohale jõudes esines Dagmar Lamp, kes on tuntud blogija ja ta on internetis pidanud päevaraamatut juba kuus aastat. Praegu ta tegeleb kirjutamisega ning on seinini vaimustunud internetist ja kõigest sellest. mida see pakub. Seminaris ta rääkis interneti võlust ja valust. Ta rõhutas, et blogida tuleb varjunimedega ja mõistlikus piires. Peale Dagmari esitust laulsid Põltsamaa kooli tüdrukud .
Meie kooli õpilased- Helerin, Krislin, Annika, Kristi ja Risto, esitlesid kooli e-kursust. Me rääkisime postiviisetest ja negatiivsetest külgetest. Samuti küsisime õpetaja Luure käest miks ta valis e-kursue. Vastus oli väga lihtne- ta ei tahtnud et gümnaasiumi õpilased istuksid 8 tundi pingi taga vaid teeksid midagi põnevamat. Me tõime näiteid mõndadest üritustest mida oleme kajastanud.
Lõpus toimus esitluste võitlus. 4 õpilast üle eesti rääkisid enda kooli meedia kasutusest. Võitis Türi gümnaasiumist tulnud Andra Aedma ja Taaniel Stoitšev. Nende esinemine oli hästi planeeritud. Nad tegid ka video, mis kõrvutas vana ja uue õppimis viisi. Tuli välja et paljud eelistavad arvutitega õppimist. Esinesid ka Kuressaare Gümnaasiumist 2 õpiliast ja üks poiss Pelgulinna Gümnaasiumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar