kolmapäev, 30. september 2009

JALGPALLISÜGIS !

Tekst: Kadi-Liis Koppel Fotod: Kadi-Liis Koppel

Septembris toimus Kristiine ja Põhja-Tallinna koolide vahel jalgpalliturniir. Loositi kaks alagruppi, millest esimeses olid Tallinna Lilleküla Gümnaasium, Tallinna Pelgulinna Gümnaasium, Tallinna Ranniku Gümnaasium ja Tallinna Kunsti Gümnaasium. Teise alagruppi kuulusid Audentse Erakool, Tallinna Kristiine Gümnaasium ja Karjamaa Gümnaasium. Igast alagrupist pääses edasi kaks kooli poolfinaalidesse, mille tulemusel kohtusid Lilleküla Gümnaasium ja Karjamaa Gümnaasium ning Pelgulinna Gümnaasium ja Kristiine Gümnaasium.

Poolfinaalidest pääsesid edasi Lilleküla Gümnaasium kes alistas Karjamaa seisuga 2:1. Edasi pääses ka Kristiine Gümnaasium.


Esimese värava lõi Karjamaa vastu Ervin Stüf ja teise Rauno Tomson.




Finaalis kohtusid Lilleküla Gümnaasium ja Kristiine Gümnaasium, kus Lilleküla pidi kahjuks tunnistama vastase minimaalset paremust. Üldiselt olid võistkonnad võrdsed, kuid Lilleküla sooritatud pealelöögid ei jõudnud kahjuks postide vahele, seega jäi tulemuseks 1:0.























<-- Võistkonna kapten Ervin Stüf õnnitlusi vastu võtmas ! Ervin valiti ka turniiri parimaks ründajaks, kuna suutis 6 väravat lüüa !

Parimaks väravavahiks valiti Filippo Laurenzi !
Lilleküla Gümnaasiumi meeskond. Ülevalt vasakult : Kaspar,Rauno,Artur,Ervin,Jaan-Martin,Martin. Alt vasakult: Karl, Karl Sander,Rauno,Kert,Filippo. Pildilt on puudu Risto,Martin, Lauri ja juhendaja Meelis Rum.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar